Загальна кількість переглядів сторінки

15.10.20

 Природолюби

В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Шкільна бібліотека та екологічна освіта» в учнів 5-х класів (кл.керівники С. М. Шип та О. І. Педоряка) відбулися  екологічні перегони «Природолюби» . Школярі поділилися на 2 команди по 8 учасників з 5-А та 5-Б класів – «Захисники природи» та «Екологіка» відповідно. Перегони складалися з трьох етапів. На першому етапі «Розминка» діти відгадували загадки про тварин, комах та птахів. На другому – «Бережи природу» - команди повинні були написати якомога більше правил поведінки на природі за той відрізок часу, доки їх вболівальники заробляли для них додаткові бали, відгадуючи загадки з хитринкою. І на третьому, останньому,  етапі «Відгадай звіра», один учасник від кожної команди мав за допомогою жестів, рухів, міміки показати своїй команді певну тварину, а учасники повинні були її відгадати. 

По завершенню, доки йшов підрахунок балів і визначався переможець, всі присутні перегляну казку «Бережи природу». 

І ось, нарешті, переможця визначено. За підрахунками балів перемогла команда 5-Б класу «Екологіка», і отримала у Грамоту за перемогу в екологічних змаганнях «Природолюби»та книжкові закладка для всього класу. Команда-суперник – 5-А клас «Захисники природи» - отримала подяку за участь від завідуючої шкільною бібліотекою Олени Самойленко.





Немає коментарів:

Дописати коментар

 МАГІЯ СЛОВА ГАННИ КРЕВСЬКОЇ У Лубенській публічній бібліотеці імені Володимира Малика з нагоди Всесвітнього дня письменника відбулася зустр...